пʼятниця, 22 листопада 2013 21:00

"Двері в Європейський союз для України не зачинені" - Кличко розмовляв з Фюле

"Двері в Європейський союз для України не зачинені" - Кличко розмовляв з Фюле
Фото: obozrevatel.com

Лідери опозиції — УДАР Віталій Кличко, "Свобода" Олег Тягнибок, "Батьківщина" Арсеній Яценюк все ще збираються їхати на саміт у Вільнюс на зустріч з керівництвом ЄС. Про це вони розповіли під час мітингу на Майдані, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Я тільки, що розмовляв з паном Фюле (Штефан Фюле — Єврокомісар з розширення та Європейської політики - Gazeta.ua). Він сказав дослівно: "Двері в європейський союз для України не зачинені". Тому ми з вами повинні зробити все — дотиснути цю владу, щоб Угода про асоціацію наступного тижня була підписана. І це залежить тільки від нас", - заявив лідер партії УДАР Віталій Кличко.

Опозиціонер наголосив, що Україна зможе розвиватись, приєднавшись до ЄС.

"Все робиться для однієї мети - набити кармани, бути у влади. Тільки для того, щоб вкрасти найголовніше, що у нас є. Вони крадуть майбутнє в цих умовах, що вони хочуть зробити немає майбутнього в українців. Сьогодні 7 мільйонів українців не бачать світла в кінці тунелю і їдуть працювати, тому що не можуть себе реалізувати на Батьківщині. Немає роботи, немає перспектив", - додав він.

Варто зазначити, що наразі на Майдані Незалежності у центрі Києва стоїть понад 3 тис. людей. Українці обурені рішенням Уряду призупинити євроінтеграцію. Сьогодні єврокомісар Штефан Фюле заявив, що Євросоюз готовий відновити підготовку до Угоди про асоціацію з Україною.

Нагадаємо, у четвер, 21 листопада, Кабмін прийняв розпорядження про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС. Також сьогодні відзначається 9-річниця Помаранчевої революції.

Зараз ви читаєте новину «"Двері в Європейський союз для України не зачинені" - Кличко розмовляв з Фюле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі