четвер, 15 липня 2010 10:19

Дружина Ющенка може очолити "Нашу Україну" - ЗМІ

Дружина Ющенка може очолити "Нашу Україну" - ЗМІ

Колишня перша леді України Катерина Ющенко розпочала власну політичну кар"єру, метою якої є крісло голови партії "Наша Україна".

Про це пише В"ячеслав Піховшек у статті "Про майбутнє "націонал-демократії", чи Катерина Чумаченко проти Валентина Наливайченка".

"Джерела в Києві й у Вашингтоні солідарні в думці, що Катерина Михайлівна Чумаченко дебатами в BBC World News почала сольну політичну кар"єру", – пише Піховшек.

Прагнення екс-першої леді входить у протиріччя з намірами екс-глави СБУ Валентина Наливайченка, який також оголосив про початок власної суспільно-політичної діяльності і представив громадянську ініціативу "Оновлення країни".

Автор нагадує поширену в ЗМІ інформацію про те, що Наливайченко також готується очолити "Нашу Україну", в той час як її нинішній голова Віктор Ющенко відійде від активної політичної діяльності.

Піховшек також стверджує, що проти приходу Наливайченка виступають два видних партійця – Іван Васюник та Юрій Єхануров, які, імовірно, можуть очолити політвиконком і політраду НУ.

Лівий берег
Зараз ви читаєте новину «Дружина Ющенка може очолити "Нашу Україну" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі