пʼятниця, 05 квітня 2013 18:36

Доїхати до Черкас опозиції заважатиме міліція

Доїхати до Черкас опозиції заважатиме міліція
Фото: sai.gov.ua

Автобуси з опозиціонерами не пускатимуть завтра в Черкаси. У такий спосіб влада області намагається зірвати мітинг-протест "Черкащина: настав час діяти"

За даними опозиціонерів, працівники ДАІ отримали жорстку вказівку не випускати автомобілі й автобуси з учасниками завтрашньої акції.

– Перепони чиняться в Корсунь-Шевченківському, Катеринополі, Каневі та Чорнобаї, – каже координатор акції Максим Поляков. – У Смілі заступник міського голови віддав вказівки не випускати транспорт із мітингувальниками. В Умані – те саме. Стоїть питання про звільнення тих начальників місцевих управлінь ДАІ, які не послухаються. Керівникам підприємств, які згодні були надати протестуючим автобуси, працівники ДАІ дали жорстку вказівку не видавати листів про відрядження, тож автобуси не можуть виїхати. Ми не сумніваємося – наказ не пускати віддано керівництвом УМВС з Черкас, якому віддав наказ губернатор Сергій Тулуб.

Поляков упевнений, що така протидія лише заохотить людей добратися до обласного центру.

– Мітингувальники поїдуть поїздами й рейсовими автобусами. Але обов'язково будуть завтра на Театральній площі Черкас.

Акція приурочена трирічному керуванню областю нинішнього губернатора Сергія Тулуба. За рейтингом, складеним журналом "Коментарі" черкаський губернатор знаходиться на передостанньому місці в Україні. В обмін на його відставку невизнаний переможець виборів по 194 окрузі Микола Булатецький навіть готовий відмовитися від участі у перевиборах. Мітинг розпочнеться завтра о 16 годині.

Зараз ви читаєте новину «Доїхати до Черкас опозиції заважатиме міліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі