середа, 03 квітня 2013 16:22

Люди підтримують опозицію, бо критично налаштовані проти влади — Зубанов

Люди підтримують опозицію, бо критично налаштовані проти влади — Зубанов
Фото: radiosvoboda.org

Суспільство підтримує опозицію, бо критично налаштоване проти влади.

Таку думку висловив в коментарі Gazeta.ua колишній народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов.

Говорячи про роботу парламенту він зауважив, що його блокування буде перманентним. "Наступного тижня, чи через тиждень буде парламент розблокований, бо там же треба європейські закони приймати. Домовляться, як вони сьогодні пропонують: "Давайте слухання пройдемо, а потім знову заблокуємо". Так і тоді буде - домовляться, аби проголосувати європейські закони, а потім знову за своє", - зауважив він.

Також політик наголосив, що така поведінка є безкоштовним інформаційним приводом для опозиції. "Тобто вони нагадують, що вони є. Якщо ж і цього не робити, то них ніякої підтримки взагалі не буде. А треба, що люди знали, що у нас є опозиція, що вона працює", - наголосив колишній народний депутат від Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд хоче позбавити повноважень "жіночий десант" Тимошенко

Водночас, політик підкреслив, що "зараз опозиція ніякої сили не представляє", бо її не підтримують на сто відсотків, а лише через злість на владу: "Люди опозицію не підтримують, дуже критично налаштовані, що ми бачимо із акцій "Вставай, Україно!". Проте люди критично налаштовані й проти влади, тому й голосують за опозицію. Зараз влада лишилась наодинці з собою. Як вона спроможеться, як покаже свою діяльність, як пояснить людям, то такий і результат буде".

2 квітня парламент провалив голосування за постанову про призначення виборів у Києві. "За" постанову проголосувало 209 при необхідних 226 народних депутатів. Опозиція заблокувала Раду на знак протесту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк розповів, як довго опозиція блокуватиме Раду

Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що опозиція продовжуватиме блокування трибуни, домагаючись виконання своїх вимог. "Опозиція буде тримати лінію - домагатись проведення київських виборів, скасування пенсійної реформи та відставки уряду. Ці три вимоги, озвучені вчора Яценюком залишаються. Блокування парламенту буде продовжено, зокрема, сьогодні до 14-ої години", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Люди підтримують опозицію, бо критично налаштовані проти влади — Зубанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі