четвер, 11 березня 2010 16:23

Для Тимошенко Ющенко гірший за Кучму

Для Тимошенко Ющенко гірший за Кучму

Лідер БЮТ, екс-прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що колишній президент України Віктор Ющенко не має права залишатися у політиці.

Про це Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції в Києві.

"Я думаю, що він (Ющенко) не має права взагалі залишатися у політиці, він не має права сьогодні будь-які свої думки оголошувати, тому що так, як він перекреслив право України стати європейською демократичною державою, провести справжні реформи, жоден політик так не працював проти України", - сказала Тимошенко.

На її думку, заклик Ющенка оголосити акцію непокори є демонстрацією його бажання на наступних парламентських виборах отримати "свої 3%".

"Доти, поки не стало відомо, що він не буде прем"єр-міністром в уряді Януковича, він сидів і тихо чекав, поки йому видадуть дачу і не запропонують прем"єр-міністра. А зараз, коли вже стало зрозуміло, що він прем"єром не буде, а дачу, можливо, вже отримав, після того він може піднімати голос в опозиції. Мені хотілось би, щоб такі подвійні стандарти якраз саме суспільство розгадувало і не йшло за такими подвійними стандартами, коли антиукраїнська діяльність прикривається проукраїнськими гаслами", - додала вона.

"Більшого удару, ніж завдав Ющенко Україні, не завдавав навіть Кучма. Він зруйнував усе, починаючи з тих часів, коли проводилися акції "Повстань, Україно!" та "Україна без Кучми", Форуму національного порятунку, все це готувало суспільство до успішного проведення виборів Президента проти "кучмізму", - заявила Тимошенко.

Відповідаючи на запитання, чи буде запропоновано Ющенку приєднатися до опозиції на чолі з Тимошенко, лідер БЮТ зазначила: "Я думаю, що Ющенку потрібно піти з політики, і чим швидше, тим краще".

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Для Тимошенко Ющенко гірший за Кучму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі