понеділок, 04 листопада 2019 14:02

"Діагноз не дозволяє працювати на виборців" — Луценко про дружину, яка склала мандат

"Діагноз не дозволяє працювати на виборців" — Луценко про дружину, яка склала мандат
"Ні, це ніяк не пов'язано з "версіями" переповнених жовчю псевдоекспертів", — Луценко. ФОТО: Facebook-сторінка Юрія Луценко

Народна депутатка від "Європейської солідарності" Ірина Луценко перенесла проблему з сердцем. Діагноз не дозволяє працювати на виборця "на повну віддачу".

Так складання мандату прокоментував її чоловік, екс-генпрокурор Юрій Луценко.

"Так, моя дружина Ірина написала заяву про складення депутатських повноважень. Вона перенесла серйозну проблему з серцем. Такий діагноз не дозволяє працювати на виборців на повну віддачу, як вона це робила і в опозиції, і при владі", — написав він.

"Ні, це ніяк не пов'язано з "версіями" переповнених жовчю псевдоекспертів. Хоча би тому, що я вже 10 днів як закінчив курс англійської та повернувся до Києва. Вся моя сім'я народилася, працювала, боролася і воювала тут, в Україні.

Ми не змінимо ні переконань, ні місця проживання".

4 листопада народна депутатка від "Європейської солідарності" Ірина Луценко підтвердила, що достроково складає мандат. Причина — стан здоров'я.

Вона була депутаткою 7, 8 і 9-го скликань. У попередньому складі парламенту була заступницею голови фракції "Блок Петра Порошенка" та представницею президента в Раді.

До чинного скликання потрапила за списком "Європейської солідарності". Її чоловік — екс-генпрокурор Юрій Луценко, після звільнення виїхав до Лондона вчити англійську.

Зараз ви читаєте новину «"Діагноз не дозволяє працювати на виборців" — Луценко про дружину, яка склала мандат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі