неділя, 18 серпня 2024 14:40

Держприкордонслужба України прокоментувала останні заяви Лукашенка

Держприкордонслужба України прокоментувала останні заяви Лукашенка
Ситуація на кордоні з Республікою Білорусь - без змін, сказав Андрій Демченко. Фото: Facebook.com/DPSUkraine

Державна прикордонна служба України не фіксує збільшення кількості техніки чи особового складу білоруських військ біля кордону з Україною.

Про це сказав речник ДПСУ полковник Андрій Демченко у коментарі "Українська правда".

Лукашенко продовжує нагнітати інформаційну обстановку агресивними заявами, які не відповідають дійсності, сказав Демченко.

"Ситуація на кордоні з Республікою Білорусь - без змін. Як бачимо, риторика Лукашенка також не змінюється, постійно нагнітаючи ситуацію з регулярною періодичністю на догоду країні-терористці", - сказав речник Держприкордонслужби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив про потужний удар по нафтобазі на Ростовщині

Демченко сказав, що Держприкордонслужба не спостерігає збільшення техніки чи особового складу білоруських підрозділів біля нашого кордону.

Раніше самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що перекинув до кордону з Україною "майже третину армії". Лукашенко сказав, що на кордоні начебто знаходиться понад 120 тис. українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Держприкордонслужба України прокоментувала останні заяви Лукашенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі