пʼятниця, 13 травня 2011 14:03

День гніву мав трапитись - Кириленко

День гніву мав трапитись - Кириленко

Народний депутат від НУ-НС В'ячеслав Кириленко планує завтра відвідати акцію День гніву.

За його словами, на мітинг вийдуть всі ті, хто не задоволений нинішньою ситуацією в країні, зокрема, діями влади.

"День гніву - чергова крапля у потужне джерело протестних заходів, які наростають по всій державі. Багато хто незадоволений роботою влади - підприємці, пенсіонери, робітники, платники податків. Кожен висловлює своє невдоволення у свій спосіб. День гніву - це те, що мало трапитись", - зауважив "нунсівець".

Кириленко підкреслив, що зараз Україна не рухається в напрямку демократії та євроінтеграції. Тому він підтримує тих, хто проти цього протестує.

Крім того, говорячи про те, що можливе кровопролиття на акціях протесту, політик зазначив: "Не дай Бог! Українці завжди були прикладом уміння проводити мирні, але ефективні заходи протесту. І надалі треба рухатись саме в такому напрямку. А події у Львові - це інсценована провокація. Якщо міліція буде підігрувати провокаторам, як це було у Львові, то може бути все".

Нагадаємо, загальнонаціональний "День гніву", призначений на 14 травня, стане початком безстрокової акції протесту. Про це заявив лідер громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, який є ініціатором та координатором акції.

За його словами, 14 травня в Києві в Маріїнському парку буде встановлено наметове містечко, яке стане центром протестного руху.

Зараз ви читаєте новину «День гніву мав трапитись - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі