четвер, 28 липня 2022 22:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов сказав, коли ЗСУ вдарять по Кримському мосту

Данілов сказав, коли ЗСУ вдарять по Кримському мосту
У РНБО розповіли, коли ЗСУ вдарять по Кримському мосту. Фото: ERR

Збройні сили України нанесуть удар по Керченському мосту, коли з'явиться така можливість і буде поставлено військове завдання.

Про це в ефірі телеканалу NTA заявив секретар РНБО Олексій Данілов. Він наголосив, що йдеться не лише про Керченський міст, а й про інші об'єкти інфраструктури Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рука не здригнеться" – Данілов не виключає удари по території РФ

"Щодо Кримського мосту чи іншої інфраструктури, повірте, все перебуває під пильним контролем. Щойно буде необхідність, можливість та завдання - все буде зроблено", - запевнив він.

Увечері 26 липня Збройні сили України вдарили по Антонівському мосту в тимчасово окупованому Херсоні. Інформацію про це, яка ширилася мережею, підтвердила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

Антонівський міст – це один з двох пунктів перетину через Дніпро. Ними Росія може постачати або відводити свої війська на території, яку вона окупувала на захід від річки. У цю зону входить Херсон. Якщо ЗСУ повністю знищать міст, окупанти опиняться фактично в оточенні.

Зараз ви читаєте новину «Данілов сказав, коли ЗСУ вдарять по Кримському мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі