понеділок, 01 травня 2023 19:58

Данілов сказав, чому сучасна Росія має зникнути

Данілов сказав, чому сучасна Росія має зникнути
Секретар РНБО Олексій Данілов написав про справжнє обличчя сучасної РФ. Фото: eastnews.ua

Росія має перестати існувати у сучасному вигляді та сучасних кордонах.

Це територія всеосяжного рабства, якою керують особи з психічними розладами, написав секретар РНБО Олексій Данілов.

"Там, де доля України перетинається з Росією, це завжди історія мільйонів жертв, вбивств і страждань. Все, чого торкається Росія, перетворюється на смерть, гниль і бруд", – написав він.

РФ протягом століть цілеспрямовано нищила Україну. Ненависть до всього українського лежить в основі ідеології "русского мира".

"Мільйони ненароджених українських дітей, ненаписаних книг, непрочитаних віршів. Поламані долі, вкрадене минуле і спроба вкрасти наше майбутнє!" – підкреслив секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви це побачите": Данілов висловився про початок контрнаступу

Росія всім своїм існуванням довела, що може жити лише по коліна у своїй або чужій крові. І це не лікується.

""Еліта" у ролі дворових холопів у Господаря, без позиції, принципів і гордості. Керманичі з психічними розладами - комплексами неповноцінності, манії величі та переслідування", – написав він.

Данілов згадав поневолені країни та народи Кавказу, Сибіру, Уралу, Півдня та Далекого Сходу. Це знищені мови і культури колонізованих народів. Стерта з пам'яті історія про спротив колонізації та зросійщенню.

"Росія – це колективна відповідальність і вина за злочини путінізма проти України. Саме такий вигляд має справжнє обличчя російського нацизму", – підсумував він.

Війна в Україні завершиться лише у разі розпаду Російської Федерації. Мирне врегулювання можливе виключно, якщо країна-агресорка розпадеться на дрібніші та менш могутні держави, заявив головнокомандувач Силами оборони Естонії, генерал Мартін Херем.

У Російській Федерації розпочнеться процес фрагментації. Він почнеться з Кавказу, вважає секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

Зараз ви читаєте новину «Данілов сказав, чому сучасна Росія має зникнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі