вівторок, 04 квітня 2023 16:20

Данілов сказав про розпад Росії і питання номер один

Данілов сказав про розпад Росії і питання номер один
Секретар РНБО назвав викликом для світу і цивілізації наявність у Росії ядерної зброї. Фото: Facebook.com/rnbou

У Російській Федерації розпочнеться процес фрагментації.

Він почнеться з Кавказу. Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в Українському кризовому медіа-центрі, повідомляє Gazeta.ua.

"Глобальні тенденції розвитку – це питання, що буде з Росією? Захід лякається Росії. Фрагментація Росії, активізацію якої розпочав Путін 24 лютого 22-го року, обов'язково буде відбуватися. Питання тільки швидкості. Захід цього не хоче визнавати. Він вважає, що може у якийсь спосіб все це регулювати, з кимось про щось домовлятися", – сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретар РНБО пояснив заяви росіян про "ядерку" в Білорусі

Секретар РНБО назвав викликом для світу і цивілізації наявність у Росії ядерної зброї.

"Що стосується ядерної зброї – це виклик для світу і цивілізації. Великі країни, до яких ми поки не входимо, мають цим питанням займатися. Бо на них відповідальність за все, що відбувається у світі. Чому Захід не хоче зараз вирішити питання Росії – питання номер один, у який спосіб розбиратися з тою ядерною зброєю. Але процес розпаду РФ вже пішов. І при кожній зустрічі ми Заходу пояснюємо, що – давайте ми цим питанням будемо займатися. Бо ми знаємо Росію", – сказав Данілов.

25 березня президент РФ Володимир Путін заявив про будівництво сховища для тактичної ядерної зброї на території Білорусі. А російський посол у Мінську заявив, що ядерну зброю розмістять біля кордону з Польщею.

Українська розвідка назвала заяви Путіна інформаційною акцією і шантажем.

Росія намагається залякати Захід, сказав секретар НАТО Єнс Столтенберґ.

Зараз ви читаєте новину «Данілов сказав про розпад Росії і питання номер один». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі