неділя, 24 листопада 2013 13:10

Чоловік з косою в масці Гая Фокса закликав учасників євроходи йти до Межигір'я

Чоловік з косою в масці Гая Фокса закликав учасників євроходи йти до Межигір'я

Хода за Євроінтеграцію у центрі Києва розтягнулася на півгодини. Люди рушили о 12:00, а кінець колони припав на 12:30. Проте, люди ще підтягуються, передає кореспондент Gazeta.ua.

В кінці колони їде мікроавтобус з написом "Батьківщина". В ньому грає українська пісня - "Ти моя Україна, ти для мене єдина".

На ходу приїхали люди з різних областей, у метро була сильна тиснява. Міліція перекрила центр для автомобілів, люди йдуть проїжджою частиною. Ходою йдуть студенти, які тримають плакати з назвою свою навчального закладу. Скандують: "Студенти за Європу!". Зокрема, люди йдуть мовчки, періодично між собою обговорюють останні події навколо призупинки євроінтеграції.

Неподалік червоного корпусу університета імені Тараса Шевченка пенсіонер тримає плакат з написом "Просыпайся народ, брат у ворот! С ружжом стоит — про русский мир гундит!".

Неподалік чоловік тримає косу, на який написано "Янукович, ти де?". На ньому маска Гая Фокса, такі зазвичай використовують хакери. Він закликає людей йти до Межигір'я.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з косою в масці Гая Фокса закликав учасників євроходи йти до Межигір'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі