середа, 15 жовтня 2014 07:00

Чоловік Королевської агітує населення Слов'янська, рекламуючи себе як послідовника сина Азарова
3

Чоловік Наталії Королевської Юрій Солод, який балотується до Верховної Ради по округу в Слов'янську від "Опозиційного блоку", агітує місцеве населення, рекламуючи себе як послідовника сина Азарова.

Про це в блозі пише журналіст Денис Казанський.

Зокрема, як повідомляє журналіст, Солод використовує у своїй рекламі слоган "Продовжу програму А.Азарова". Олексій Азаров, син Миколи Азарова, обирався в Раду у 2012 році по мажоритарному округу в Слов'янську.

Журналіст припускає, що таким "завуальованим" образом кандидат від "Опозиційного блоку" натякає на роздачу "халявних" продуктів напередодні виборів.

"У пам'яті жителів Слов'янська ще свіжі спогади про дощ з халявних продуктів, якими їх обсипав син Миколи Яновича на гроші, вкрадені батьком з українського бюджету."

Тому Солод знає, що його зрозуміють правильно. Слов'янці знають, яку справу він збирається продовжити", - відзначає Казанський. За інформацією журналіста, Солод і Королевська "вже організували свій клон азарiвського  " ​Нашого регіону" і назвали його "​Дорога життя".

"Ця організація сьогодні роздає в Слов'янську продуктові подачки, замасковані під гуманітарну допомогу. Кому війна, а кому прекрасний привід для підкупу виборців. Я думав, що мої друзі загинули в Донбасі, щоб там більше ніколи не було такого позорища. А вони загинули там для того, щоб на звільнених територіях муж Королівської продовжував справу А. Азарова", - уклав журналіст.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Королевської агітує населення Слов'янська, рекламуючи себе як послідовника сина Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі