понеділок, 11 березня 2013 10:40

Цього тижня опозиція визначить остаточні вимоги щодо розблокування Ради - нардеп

Цього тижня опозиція визначить остаточні вимоги щодо розблокування Ради - нардеп
Наразі позиція опозиційних фракцій незмінна - продовжувати блокувати трибуну парламенту. Фото: eastbook.eu

Опозиція проведе нараду для вироблення остаточних вимог щодо розблокування трибуни.

Про це повідомив заступник глави фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

"Ми проведемо нараду на цьому тижні, де сформуємо підсумкові позиції і наші вимоги до влади щодо розблокування роботи парламенту. Це спільна нарада за чолі з трьома лідерами опозиційних фракцій: "Батьківщини", УДАР і "Свободи" відбудеться у найближчі дні. Поки що час і місце уточнюється", - заявив Соболєв.

Він зазначив, що опозиція повинна напрацювати комплексний пакет вимог щодо розблокування Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок впевнений, що Рада не запрацює

"Адже одна справа, коли суд засідав, а тепер, коли винесено рішення ВАСУ відносно Сергія Власенка. Судова система показала остаточно, що прогнила зсередини. Адже раніше той же ВАСУ виносив одне рішення щодо Балоги, Домбровського, потім позбавив їх, як і Власенко, мандатів. Це показує, що потрібно звернутися до тих, хто керує всією цією системою. В першу чергу, до Президента", - зазначив політик.

Також депутат повідомив, що наразі позиція опозиційних фракцій незмінна.

"Депутатів позбавляють мандатів неконституційним способом. Це питання не Власенко, не Домбровського, не Балоги. Це показує суть всієї системи, яку потрібно міняти. Тому ми будемо продовжувати блокувати трибуну парламенту. Поки що нових пропозицій на цей рахунок не звучало", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Цього тижня опозиція визначить остаточні вимоги щодо розблокування Ради - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі