пʼятниця, 06 липня 2012 16:42

Спецтема: Боротьба за "мову"

"Бютівець": дострокові вибори можуть відбутися у вересні

"Бютівець": дострокові вибори можуть відбутися у вересні
Василь Кравчук каже, що влада намагатиметься провести дострокові вибори. Фото: obozrevatel.com

Сьогодні депутати закрили сесію фактично під час парламентської кризи.

Про це у коментарі Gazeta.ua наголосив депутат від БЮТ Василь Кравчук.

"Голова Верховної Ради і заступник написали заяву про відставку. Всі закони, які депутати сьогодні так активно голосували і приймали у прискореному стислому порядку, підписати немає кому. (Сьогодні Верховна Рада прийняла ряд змін у Податковий кодекс — Gazeta.ua).  Тому буде трошки смішно, що якщо Литвин, написавши заяву на звільнення і оголосивши про це на всю країну, сяде і буде підписувати ті закони. Це буде, по-моєму, по дитячому", - наголосив Кравчук.

На його думку, парламентська криза є передумовою для дострокових виборів у Верховну Раду.

"Можливо, їх зроблять вже у вересні. Окрім того, до кризи у парламенті додаються економічні передумови. Бо невдовзі обов'язково різко зростуть ціни на продукти харчування. Адже весь Схід, Південь, Центр залишається без врожаю пшениці. Дуже важко буде втримати ціну на хліб, особливо у жовтні. З тим, мабуть, важко буде втримати курс гривні до долара і євро. Тому Партія регіонів буде намагатися проводити дострокові вибори, сподіваючись, що вони її чимось врятують", - упевнений "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець": дострокові вибори можуть відбутися у вересні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі