вівторок, 18 квітня 2006 20:32

Брюховецький не хоче бути депутатом Київради

Лідер виборчого списку блоку "Наша Україна" на виборах до Київської міської ради, президент Національного університету "Києво-могилянська академія" В"ячеслав Брюховецький просить позбавити його повноважень депутата Київради. Таку заяву зачитав на засіданні Київської міської територіальної виборчої комісії його секретар Юрій Лозовський.

Разом з тим секретар розповів, що у зв"язку з офіційним оголошенням підсумків виборів депутатів Київської міськради, розгляд заяви про складання депутатських повноважень відбудеться на сесії Київради.

Брюховецкий зареєстрований депутатом Київради 12 квітня 2006 року. Офіційні підсумки виборів оприлюднили на 1-му пленарному засіданні Київської міської ради 14 квітня.

Раніше про складання повноважень депутата Київської міської ради заявив 2-ий номер виборчого списку блоку "Наша Україна" на виборах до Київради Володимир Поляченко, президент АТ Холдингова компанія "Київміськбуд", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Брюховецький не хоче бути депутатом Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі