середа, 11 березня 2009 11:35

Братчики обпісяли посольство Росії (ФОТО, ВІДЕО)

Десять активістів "БРАТСТВА" помочилися на посольство Російської Федерації в Україні.

Це сталося сьогодні о 9:30, на знак протесту проти "антинародної політики Кремля та репресій російських патріотів", повідомляє сайт "Братства".

Внаслідок цього було затримано двох активістів організації.

Як пише сайт "Братства", акція проведена в зв"язку з репресіями російських патріотів у Росії, зокрема, професора Петра Хомякова – лідера міжнародного руху "Русские за УПА" та організації "Академия Национальной Победы".

Хомякова заарештували в Москві 5 березня.

Нагадаєм, що 14 жовтня 2008 року в готелі "Санкт-Петербург" у Києві відбувся Установчий з"їзд Міжнародного руху "Русские за УПА".

Виступи учасників спрямовувались на розвінчання міфів, пов"язаних з УПА. "Метою проведення зборів було не "примирення ворогуючих сторін", а спростування самого факту ворожнечі українських націоналістів із руськими патріотами та вироблення лінії боротьби зі спільним ворогом – кремлівським шовінізмом", - повідомили в "Братстві".

Лідером "Братства" є Дмитро Корчинський, колишній лідер УНА-УНСО.

Корчинський був учасником локальних конфліктів з політичних мотивів (Придністров`я, Абхазія, Чечня). Засновник радикальної організації "Щит Батьківщини".

За матеріалами: Сайт "Братство", Gazeta.ua.


Зараз ви читаєте новину «Братчики обпісяли посольство Росії (ФОТО, ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі