середа, 15 жовтня 2008 08:55

"Русские за УПА" вшанують Українську повстанську армію 18 жовтня (ФОТО)
5

14 жовтня 2008 року в готелі "Санкт-Петербург" відбувся Установчий з"їзд Міжнародного руху "Русские за УПА", незважаючи на протидію київської міліції, яка намагалася не пропустити учасників до місця проведення заходу, пише сайт "Братства".

На початку з"їзду було оголошено про те, що контрсистемні націоналістичні сили проведуть 18 жовтня марш на Хрещатику, присвячений річниці УПА.

На з"їзді виступили представники українських націоналістичних організацій, російські патріоти з Росії та представники руської громадськості України.

Виступи учасників спрямовувались на розвінчання міфів, пов"язаних з УПА.

"Метою проведення зборів було не "примирення ворогуючих сторін", а спростування самого факту ворожнечі українських націоналістів із руськими патріотами та вироблення лінії боротьби зі спільним ворогом – кремлівським шовінізмом", пише сайт Братства.

"Від імперії неможливо оборонятися. Але на неї можна наступати", - зазначив у своїй промові голова Міжнародного руху "Русские за УПА" Петро Хомяков.

Зараз ви читаєте новину «"Русские за УПА" вшанують Українську повстанську армію 18 жовтня (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі