понеділок, 31 жовтня 2022 03:06

Берлусконі знову виступив зі скандальною заявою: про що заявив друг Путіна

Берлусконі знову виступив зі скандальною заявою: про що заявив друг Путіна
Берлусконі вважає, що Україну можна залякати, а Зеленського - купити. Фото: glavcom.ua

Великий друг президента РФ Володимира Путіна і колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі виступив з черговою скандальною заявою щодо України. Він закликав більше не давати Україні зброю і пообіцяти Києву багато грошей на відновлення країни після закінчення війни.

Опинившись перед загрозою поразки та спокушений великими грошима, президент України Володимир Зеленський нібито повинен погодитися на мирні переговори з РФ, заявив Берлусконі в інтерв'ю виданню La Repubblica.

"Якщо в якийсь момент Україна зрозуміє, що більше не може розраховувати на зброю і допомогу, а замість цього Захід пообіцяє надати їй сотні мільярдів доларів на відновлення своїх зруйнованих війною міст... це справа Зеленського, він міг би погодитися на переговори" - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський сказав, що думає про Берлусконі

При цьому, коли журналісти відзначили, що спочатку Путін повинен вивести війська з окупованих територій України, Берлусконі обурився - він заявив, що питання Криму, мовляв, взагалі обговорюватися не повинно, а на Донбасі потрібно провести "новий референдум під контролем Заходу". Питання Херсонської та Запорізької областей Берлусконі проігнорував зовсім.

Раніше відомий своєю пропутінською позицією, скандальний колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі знову опинився в центрі скандалу через аудіозапис, на якому він розхвалює президента РФ Володимира Путіна і критикує президента України Володимира Зеленського.

В офісі президента, коментуючи цей скандал, припустили, що Берлусконі, ймовірно, був під враженням від російської горілки, коли звинувачував президента України Володимира Зеленського у війні. Сам Берлусконі, до речі, заперечує, що йому передавали горілку від Путіна і називає це "жартом".

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі знову виступив зі скандальною заявою: про що заявив друг Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі