четвер, 13 червня 2013 14:15

"Батьківщині" радять не розкидатися кадрами

"Батьківщині" радять не розкидатися кадрами
Фото: podrobnosti.ua

Депутатам "Батьківщини" між собою потрібно знаходити компроміс. Так Gazeta.ua політолог Олександр Палій прокоментував можливе виключення із партії Юрія Одарченка та Миколи Томенка.

"Не думаю, що треба розкидатися кадрами. Немає сенсу ображатися, що хтось пише листи. Опозиція знаходиться не в тому становищі, аби займатися внутрішніми чварами. Я б радив їм значно м'якше виходити із ситуації — не через виключення членів партії. Треба розуміти, що всередині можуть виникати якісь течії, думки. Уже ж мали переконатися у тому, до чого призводить розлад", - наголосив він.

За словами експерта, амбіції не мають переважати здоровий глузд. "Різкі та категоричні рішення — це не дуже розумно. Достатньо подивитися на Партію регіонів. Вона дуже рідко ухвалює такі рішення. Наприклад, була ситуація із Раїсою Богатирьовою. Свого часу її виключили, але потім повернули. Вона зараз є членом їхньої команди. То є потрібно уникати конфліктів і не виносити їх на загальне обговорення", - зауважив Палій.

Політолог називає об'єднання "Батьківщини" та "Фронту змін" розумним рішенням. "По-перше, на нього є запит в суспільстві. По-друге, таке злиття дає центр тяжіння. Стає зрозумілим, що є такий полюс і така точка зору. Головне, аби об'єднання не зіграло з ними злий жарт. Хтось може сказати: раз у нас немає єдиного лідера, претендента, то ми нічого не означаємо. Тому дуже багато залежатиме від старого та нового керівництва "Батьківщини" — як вони зможуть знайти спільну мову та нормально спілкуватимуться із людьми", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщині" радять не розкидатися кадрами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі