пʼятниця, 28 червня 2024 12:34

Байден відповів на критику свого виступу на дебатах

Байден відповів на критику свого виступу на дебатах
Президент США заявив, що не турбується через свій виступ на дебатах. Фото: eastnews.ua

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден відкинув побоювання щодо незадоволення деяких демократів його виступом під час дебатів з експрезидентом Дональдом Трампом у четвер .

Про це пише The Hill із посиланням на заяву Байдена у відповідь на запитання про заклики деяких демократів вибути з президентських перегонів. Байден сказав, що не турбується через це.

"Я думаю, ми добре впоралися", - сказав він.

За підсумками дебатів Байдена і Трампа 67% глядачів визнали, що республіканець переграв чинного президента. 33% вважають, що краще виступив демократ, зазначають CNN із посиланням на своє опитування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що Трамп і Байден говорили про Україну під час президентських дебатів

Очільник Білого дому поскаржився на погане самопочуття під час дебатів, зазначивши, що в нього болить горло.

"Важко вести дебати з брехуном. New York Times зазначила, що Дональд Трамп збрехав 26 разів", - додав Байден.

Голос президента часто був хрипким, що Білий дім пізніше пояснив застудою. Як зазначає видання, також часом він втрачав хід думок або не міг чітко сформулювати свою думку.

Світ надзвичайно близький до нової масштабної війни. Перемога кандидата у президенти Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа призведе до Третьої світової війни, заявив чинний американський лідер Джо Байден під час дебатів, повідомляє Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Байден відповів на критику свого виступу на дебатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі