середа, 10 березня 2010 21:22

Азаров не казав НУ-НСу здаватись і пообіцяв говорити українською

Азаров не казав НУ-НСу здаватись і пообіцяв говорити українською

Уповноважений до коаліційних переговорів народний депутат від Партії регіонів Микола Азаров під час зустрічі з фракцією НУ-НС не казав нікому здаватись.

Про це сьогодні ввечері в ефірі Шустер Live заявив "нунсівець" Юрій Кармазін, коментуючи відповідну заяву свого колеги Романа Зварича.

"Історію не знає ніхто, її знають тільки очевидці. Я був присутній там. Об 11.30 нам зателефонували і сказали, що о 12.00 Микола Янович хоче зустрітись з фракцією. Ми зібрались на вул. Грушевського, 18. З ним прийшов перший віце-спікер Олександр Лавринович", - розповів нардеп.

За його словами, Азаров почав зустріч з того, що він багатьох знає у фракції.

"Розповів, як він бачить економічні питання і що вірогідно він буде прем"єр-міністром.Сказав, якби була інша сильніша фігура, то можливо б і поступився місцем", - пригадав Кармазін.

"Регіонал" повідомив бачення деяких проблем.

"Дещо мене навіть дуже порадувало, тому що була нормальна розмова. Нікому він не казав здаватись, а пропонував співробітництво. Проте далі запитань про форму цієї співпраці розмова не дійшла - ви собі приєднуйтесь, а питання прем"єра не підлягає обговоренню", - сказав "нунсівець".

Кармазін повідомив, що задавали і питання, чи буде українська мова на засіданнях уряду. Азаров відповів, що він і уряд говоритимуть українською.

Нардеп від НУ-НС додав, що жодної посади керівника облдержадміністрації ніхто нікому не обіцяв. Кармазін також спрогнозував, що його фракція не прийме рішення про приєднання до нової коаліції.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров не казав НУ-НСу здаватись і пообіцяв говорити українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі