середа, 15 квітня 2015 12:00

Азаров фінансує постановочні акції протесту в Києві - Наливайченко

Азаров фінансує постановочні акції протесту в Києві  - Наливайченко
Фото: www.radiosvoboda.org

Екс-прем'єр України Микола Азаров з Росії продовжує перераховувати в Україну кошти на організацію постановочних акцій протесту, спрямованих на створення сприятливого інформаційного фону російським ЗМІ.

Про це заявляє голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

"Нас турбує, що, навіть перебуваючи в РФ в Москві, наприклад, колишній прем'єр-міністр через кур'єрів і спільників продовжує передавати кошти на інспірування так званих масових акцій в Києві", - сказав Наливайченко на засіданні парламентського комітету з протидії корупції в середу.

За його словами, у вівторок біля будівлі посольства США в Києві проходила акція, яка "насправді була картинкою не стільки для українських, скільки для російських ЗМІ".

"Готівка, гроші передавалися кур'єрами так званим сотникам і тисячника в Києві ... Ось у чому ми вбачаємо небезпеку від колишніх високопоставлених чиновників. Вони не заспокоїлися, вони гризуть країну далі і своїми брудними грошима не дають жити своїй країні", - зазначив Наливайченко.

Зараз ви читаєте новину «Азаров фінансує постановочні акції протесту в Києві - Наливайченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі