пʼятниця, 17 червня 2016 10:41

Аваков прокоментував можливий арешт нардепа Онищенка

Аваков прокоментував можливий арешт нардепа Онищенка
УНІАН

Шанси на притягнення до відповідальності народного депутата з групи "Воля народу" Олександра Онищенка дуже високі, де б він не перебував.

Про це журналістам заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Якщо звинувачення доведуть, у нього немає шансів сховатися. Де б він не був - в Україні, чи за кордоном", - сказав міністр.

"Щодо кримінальної справи, яка останнім часом у всіх на устах. Частина цієї справи - це розробка Нацполіціі, в координації з Генеральною прокуратурою, Антикорупційним бюро. І будемо проводити заходи, які необхідні", - розповів Аваков.

"Це те, що ви будете бачити", - сказав він.

Щодо місцезнаходження Онищенко, Аваков зіронізував: "А я йому мама чи тато?".

"Думаю, що сам повернеться", - спрогнозував міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В НАБУ розповіли, де насправді знаходиться Онищенко

Нагадаємо, 15 червня Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) проводило обшук у приміщенні Онищенка. Перевіряли серверну кімнату.

Ведеться провадження, щодо схем з реалізації газу. Державі завдано збитків майже на 3 млрд грн. Йдеться про розкрадання коштів в особливо великих розмірах та створення злочинної організації. Слідство підозрює, що її очолює Онищенко.

Вчора головний антикорупційний прокурор Назар Холодницький приніс у парламент подання на арешт депутата.

Зараз ви читаєте новину «Аваков прокоментував можливий арешт нардепа Онищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі