середа, 03 липня 2019 09:03

Аваков написав ЦВК лист про Клюєва

Екс-главу Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Клюєва не можна допустити до парламентських виборів.

Відповідний лист щодо зняття його кандидатури направив главі ЦВК Тетяні Сліпачук міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Про це повідомив у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Майдані зібралися протестувальники проти кандидатів у депутати Клюєва і Шарія

"Сподіваюся, що він послужить підставою для прийняття ЦВК рішення про зняття з участі у виборах Андрія Клюєва", - написав він.

Автор: Facebook Арсена Авакова
  Міністр МВС Арсен  Аваков направив главі ЦВК лист про зняття політика-втікача Андрія Клюєва з парламентських виборів
Міністр МВС Арсен Аваков направив главі ЦВК лист про зняття політика-втікача Андрія Клюєва з парламентських виборів

У листі йдеться, що Клюєв 2014-го залишив Україну разом із колишнім президентом Віктором Януковичем і протягом 5-и років не проживав на її території та не перетинав її кордон.

Крім того, Клюєв перебуває у розшуку як особа, яка ухиляється від слідства та суду, додав Аваков. Зазначив, що підтвердженням цього є відкриті кримінальні провадження.

Екс-главу Адміністрації президента часів президентства Віктора Януковича Андрія Клюєва у разі повернення в Україну повинні затримати. На це є відповідна чинна ухвала суду, за повідомленням начальника Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергія Горбатюка.

Зараз ви читаєте новину «Аваков написав ЦВК лист про Клюєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі