субота, 06 листопада 2010 11:33

Аваков готовий співпрацювати з регіоналами

Аваков готовий співпрацювати з регіоналами
Кандидат у мери Харкова від "Батьківщини" Арсен Аваков готовий працювати з Партією регіонів.

Про це він заявив в ефірі Шустер Live, відповідаючи на питання як він, ставши мером Харкова, збирається працювати з облрадою, більшість в якій буде за Партією регіонів.

"Ви знаєте, в цій партії, як і в будь-якій іншій, дуже багато пристойних людей. І з нею можна багато чого робити. І ми робили, і впевнений будемо робити. Іншого майбутнього у країни немає", - сказав Аваков.

Разом з тим, він наполягає на перерахунку голосів на виборах Харківського міського голови.

"Але все в деталях. Тому коли демократія, то процедура. Коли процедура, то це законність. Я не більше ніж на цьому наполягаю", - пояснив він.

У свою чергу, в.о. міського голови Генадій Кернес заявив, що Харківський окружний адмінсуд відмовив у задоволенні семи вимог кандидатові в мери Харкова від партії "Батьківщина" Арсену Авакову.

"Суд наш адміністративний окружний відмовив пану Авакову в повному обсязі за 7 його вимогами, у тому числі з перерахунку по 7 дільницям", - повідомив соратник Михайла Добкіна.

При цьому він зазначив, що скарги, які знаходяться на розгляді у міськтервиборчкомі не вплинуть на остаточні результати виборів.

Кернес також публічно запропонував співробітництво Арсену Авакову, "щоб разом почати швидше працювати".

У свою чергу, Аваков заявив, що "занадто багато знає, щоб від цього задоволення відмовитися".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Аваков готовий співпрацювати з регіоналами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі