середа, 21 травня 2014 17:54

АТО доходить до фіналу, скоро Донбас очистять від терористів - Турчинов

АТО доходить до фіналу, скоро Донбас очистять від терористів - Турчинов
Фото: Facebook

Голова Верховної ради, в.о. президента України побував у центрі українських сил під Ізюмом, де заявив, що силовики готові до фінальної частини антитерористичної операції.

Про це у своєму Facebook написав журналіст Аркадій Бабченко.

Він зазначив: "Щойно в Ізюм приїжджали в.о президента України Олександр Турчинов з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим Турчинов дав невелику прес-конференцію. Якщо коротко, сказав наступне - тільки що було проведено нараду з силовиками, ми готові до фінальної стадії АТО і найближчим часом ми готові очистити від терористів і Донецьку та Луганську області і забезпечити проведення виборів".

"На моє запитання, чи означає це, що варто очікувати штурму або зачистки Слов'янська і Краматорська, відповів, що ми не використовуємо таких термінів і всі наші дії спрямовані на безпеку мирних жителів".

"З приводу затриманих журналістів Лайфньюз відповів, що Росія використовує різні методи розвідувальної та диверсійної діяльності, всі вони будуть припинятися  а по співробітникам спецслужб, які працюють під прикриттям журналістів, працюватиме СБУ і виявляти їх причетність до скоєння злочинів", - зазначив Бабченко .

Зараз ви читаєте новину «АТО доходить до фіналу, скоро Донбас очистять від терористів - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі