середа, 10 листопада 2021 15:55

Ярош звернувся до добровольців

Автор: Ельдар САРАХМАН
  Ярош не виключає ймовірної активізації ворога
Ярош не виключає ймовірної активізації ворога

Радник головнокомандувача Збройних сил України Дмитро Ярош звернувся до "Української добровольчої армії". Просить бути готовими до захисту держави.

Про це він написав у Facebook.

"Друзі та подруги, незалежно від того, в яких ви перебуваєте партіях, громадських організаціях, або ведете свій, окремий від партійної політики та громадської активності, стиль життя, закликаю вас тримати добровольчий стрій.

Не виключено, що найближчим часом, ваш військовий, бойовий, організаційний, людський досвід і потенціал, ваша висока мотивація та державницька позиція, знову, будуть потрібні нашій матері-Україні!

Контакти з командирами та штабами у всіх вас є.

Як каже Комбат Чорний: "Те що в цивільних людей такі щасливі обличчя на вулицях міст і сіл не означає, що ворог не попре найближчим часом." При тому, він лукаво посміхається.

Будьмо готові до захисту Держави!" - заявив Ярош.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Адекватно. Можна використати знову" - Ярош про Bayraktar, з якого всипали російським окупантам

У листопаді колишнього нардепа й засновника "Правого сектора" Дмитра Яроша призначили радником головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Ярош заявив, що Україна, в разі необхідності, має надати допомогу Польщі в ситуації на кордоні з Білоруссю.

Зараз ви читаєте новину «Ярош звернувся до добровольців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі