понеділок, 25 травня 2009 08:24

Янукович зізнався, що "регіонали" сваряться через Тимошенко

Янукович зізнався, що "регіонали" сваряться через Тимошенко
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович коментуючи інформацію про розкол у Партії регіонів між прихильниками союзу з БЮТ та противниками такого об"єднання, Янукович сказав: "У нас дискусія завжди була. Внутрішня дискусія. Зараз гострий період часу, можливо, вона гостріша, ніж була раніше. Але абсолютно нічого страшного немає".

Він також заявив, що виступає проти відставки уряду. "У такій ситуації, коли до виборів залишилися лічені місяці, уряд повинен працювати", - зазначив лідер регіоналів в інтерв"ю телеканалу Інтер.

"Вони (уряд) вже давно сидять на валізах і дуже часто у них зривається з вуст: "Та швидше б це все закінчилося". Вони говорять так: "якщо б нас звільнили восени, ми б вже були в опозиції, ми б уже в нормальної формі підходили до президентських виборів".

"А тепер, якщо їх звільнити, як же країна буде жити?", - запитав Янукович.

Відповідаючи на питання, чи буде Партія регіонів пропонувати своїх фахівців на вакантні посади в уряді (міністра фінансів, міністра закордонних справ) якщо в парламенті будуть розглядатися кадрові питання, він сказав: "Не можна таким чином змінювати уряд".

"Його треба замінити весь. А змінювати так, як це пропонується - це призведе тільки до погіршення ситуації", - вважає Янукович.

Він також заявив, що переговори з БЮТ щодо внесення змін до Конституції не припинялися.

"Вони не припинялися ніколи. Ми ініціювали і будемо ініціювати зміни до Конституції, які стосуються, наприклад, судової реформи - це вкрай необхідна реформа, яку треба сьогодні робити, реформи місцевого самоврядування", - зазначив лідер регіоналів.

Янукович заявив, що Партія регіонів веде переговори з БЮТ щодо можливого союзу у парламенті.

"Ми повноцінний учасник політичного процесу в країні, у якому є переговори з різними політичними партіями, в тому числі з БЮТ. Ми завжди принципово підходили до питань своєї відповідальності", - зазначив він.

"Чи готові ми взяти відповідальність разом з цією політичною силою, чи ні – на сьогодні відповіді на це немає", - сказав лідер регіоналів.

За матеріалами: Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Янукович зізнався, що "регіонали" сваряться через Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі