четвер, 18 жовтня 2012 20:13

Янукович забув назву компанії, через яку приїхав у Єнакієве

Янукович забув назву компанії, через яку приїхав у Єнакієве
Янукович замовк більш ніж на 30 секунд, згадуючи назву французької інвестиційної компанії. Фото: podrobnosti.ua

Президент України Віктор Янукович забув назву компанії, яка є інвестором будівництва найбільшого промислового інвестиційного проекту в Україні, який він сьогодні представляв у Єнакієвому.

Виступаючи на урочистій церемонії закладки фундаменту повітророздільної установки, яку збудують на ЄМЗ, Янукович сказав: "Це пілотний проект, який буде реалізовуватися французькою компанією..." і замовк більш ніж на 30 секунд.

"Нагадайте мені назву", - звернувся глава держави до присутніх на ЄМЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Курассани" від Януковича - з президентом стався новий конфуз

"Ер Лікід", - майже хором відповіли президенту люди, які зібралися в залі, серед яких були бізнесмен, власник компанії СКМ Рінат Ахметов, син президента Олександр Янукович, глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова, міністр інфраструктури Борис Колесніков, міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко, міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко...

Нагадаємо, що сьогодні Янукович заклав фундамент повітророздільної установки, яка зводитиметься на території Єнакіївського метзаводу. Цей проект є найбільшим промисловим інвестиційним об'єктом в країні.

Зараз ви читаєте новину «Янукович забув назву компанії, через яку приїхав у Єнакієве». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі