четвер, 29 квітня 2010 12:10

Янукович уже здав більше, ніж Кучма за 10 років - Яворівський

Янукович уже здав більше, ніж Кучма за 10 років - Яворівський

Народний депутат від фракції БЮТ Володимир Яворівський вважає, що Президент Віктор Янукович здає національні інтереси добровільно і навіть без тиску з боку Росії.

"Янукович всі ці дні, з часу прийняття присяги, демонструє провінційну малоросійську, донецького розливу політику, яка до політики державницької немає ніякого стосунку. За останні два дні здаються фундаментальні чинники для України, і у мене таке враження, що це робиться добровільно, навіть без тиску Росії, і це куди страшніше", - сказав Яворівський.

Коментуючи заяву Президента на засідання ПАРЄ, що визнання Голодомору 1930-х років геноцидом українців буде несправедливим і неправильним стосовно інших народів колишнього СРСР, бютівець зазначив, що, навіть, японський історик, який працював на Донеччині, у своїй праці однозначно доводить, що на малій Батьківщині Януковича - Донеччині, лютував голодомор і це був геноцид.

"Крім того, є закон України про те, що голодомор в Україні визнаний саме геноцидом", - додав Яворівський.

Депутат вважає, що Янукович за свої п"ятдесят днів правління здав національних інтересів більше, ніж Леонід Кучма, якого ми всі не вважали великим українським патріотом.

"За десять років він стільки не здав, скільки здав Янукович", - наголосив він.

На думку бютівця, у ситуації, що склалася винен екс-президент Віктор Ющенко, який все зробив для того, щоб привести до влади Януковича.

"Все те, що він хотів по собі залишити після першої каденції, той мізер свободи слова, голодомор, все це витирається одним розмахом", - додав бютівець.

Також політик не виключає, що на разі розпочнуться удари та згортання всіх позитивних програм, які запроваджував попередній Президент.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Янукович уже здав більше, ніж Кучма за 10 років - Яворівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі