неділя, 03 липня 2011 12:13

Янукович зможе перемогти на виборах лише в умовах несвободи слова - експерт

Янукович зможе перемогти на виборах лише в умовах несвободи слова - експерт

Віктор Янукович є найзакритішим з-поміж українських президентів.

Таку думку висловила медіа-експерт, головний редактор видання "Телекритика" Наталія Лігачова.

За її словами, це свідома тактика президентської команди, яка лише в цьому бачить можливість для Януковича пройти на другий президентський термін.

"Йому буде важко зробити це навіть в умовах несвободи слова. В умовах свободи слова він точно програє", - так Лігачова прокоментувала запрошення до президентської резиденції "Межигір'я" лише обраних журналістів і те, що проводити відеозйомку було дозволено тільки людині з прес-служби Януковича.

"Такій тактиці їх навчив у тому числі досвід президентства Ющенко та розпаду СРСР, коли через вихід інформації розпадалися, нехай і гнилі, але працюючі моделі. Тому й вирішили, що одним з інструментів виграшу президентських виборів є керована свобода слова. Із таким підходом якщо не буде повної катастрофи економічної, у цієї влади будуть шанси", - вважає експерт.

Повне інтерв'ю з Наталією лігачовою читайте у журналі "Країна" № 25 за 1 липня 2011 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зможе перемогти на виборах лише в умовах несвободи слова - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі