четвер, 28 квітня 2011 16:39

Янукович низько вклонився Алієву за мільйон доларів

Янукович низько вклонився Алієву за мільйон доларів

Україна вдячна Азербайджану за рішення передати у Чорнобильський фонд на проект "Укриття" один мільйон доларів.

Про це президент України Віктор Янукович сказав під час спільної прес-конференції зі своїм азербайджанським колегою Ільхамом Алієвим.

Глава держави також зазначив, що реалізація проекту "Укриття" дозволить по-справжньому ліквідувати наслідки чорнобильської аварії.

"Ми знаємо, що цей проект дозволить нам вже після 2015 року починати по - справжньому ліквідувати наслідки Чорнобильської катастрофи. Тобто, розбирати аварійний блок, вилучати звідти залишки палива. Тому величезне вам спасибі та низький уклін азербайджанському народові", - сказав президент України, якого процитувала його прес-служба.

Глава держави також підкреслив, що на Україну та Азербайджан чекає велика робота з координації спільних дій в різних міжнародних організаціях. Президент підкреслив, що це дуже важливо в умовах глобалізації економіки та подолання техногенних катастроф.

Зі свого боку Президент Азербайджану звернув увагу на активну співпрацю та взаємну підтримку наших країн у міжнародних організаціях - ООН, ОБСЄ, Раді Європи.

"Наша співпраця має дуже велику вагу", - переконаний Ільхам Алієв.

Зараз ви читаєте новину «Янукович низько вклонився Алієву за мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі