середа, 08 червня 2011 15:51

Янукович хоче побороти корупцію телефонами довіри

Янукович хоче побороти корупцію телефонами довіри

Президент Віктор Янукович виступає за впровадження у Генеральній прокуратурі та Службі безпеки телефонів довіри.

Про це він сказав на засіданні Антикорупційного комітету, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Як показує практика, ефективним методом виявлення фактів корупції в органах державної влади є запровадження телефонів довіри, за якими кожний громадянин має можливість повідомити про корупції компетентний орган. Тому я доручаю генпрокурору та Службі безпеки опрацювати питання щодо запровадження у своїх відомствах телефонів довіри для можливості своєчасного отримання та оперативного реагування на факти корупції", - зауважив голова держави.

Янукович впевнений, що поза увагою не повинні залишатись злочини, які є резонансними. Президент наголосив, що в середині правоохоронних органів має відбуватись боротьба із корупцією.

"Зазначені органи, як ніхто інший, повинні боротись з корупцією, а не поширювати її у своїх лавах. Зараз дуже частими стали випадки корупції у різних правоохоронних органах, тому доручаю голові СБУ разом з генпрокурором задіяти необхідні механізми для припинення відповідних дій", - наголосив Янукович. 

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче побороти корупцію телефонами довіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі