понеділок, 14 червня 2010 20:11

Адвокату, який позивається до Януковича, запропонували "розібратися"

Адвокату, який позивається до Януковича, запропонували "розібратися"

Адвокатові Володимиру Волосюку з Хмельницька, який позивається до президента Віктора Януковича, погрожували невідомі особи.

Про це він повідомив Gazeta.ua.

"Подзвонили, пропонували: "Давай разберемся. Что тебе надо?" Не хочу на ці дзвінки акцентувати увагу, бо я тепер не доведу, що такі факти були. Дзвонили днів за десять після того, як я 12 травня подав позов до Печерського райсуду Києва", - розповів він.

Печерський райсуд столиці відкрив провадження у справі щодо заперечення Віктором Януковичем Голодомору як геноциду українського народу.

Завтра розпочнеться попереднє слухання. Володимир Волосюк обгрунтовує свій позов тим, що Янукович порушив норми закону про Голодомор. Він передбачає, що "публічне заперечення Голодомору 1932-1933 років в Україні як геноциду визнається наругою над пам'яттю мільйонів жертв Голодомору, приниженням гідності українського народу і є протиправним".

Зараз ви читаєте новину «Адвокату, який позивається до Януковича, запропонували "розібратися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

84

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі