четвер, 24 січня 2019 11:22

Адвокати повідомили про стан травмованого Януковича

Адвокати повідомили про стан травмованого Януковича
Янукович не вийшов на зв'язок із судом для останнього слова. Фото: ntv.ru

Президенту-втікачу Віктору Януковичу зробили операцію після того, як він травмувався під час гри у гольф.

Про це повідомив його адвокат Олександр Горошинський під час перерви у засіданні Оболонського райсуду, який сьогодні оголошує вирок "легітимному".

"Було проведене оперативне втручання. Наразі він одужує", - сказав Горошинський.

На питання, де зараз Янукович, захисник відповісти не зміг.

"У мене безпосередньої зустрічі з Віктором Януковичем не було... У мене є контакт із його лікарями, звідки мені відома ця інформація", - сказав Горошинський.

У свою чергу, адвокат Віталій Сердюк стверджує, що Янукович перебуває в одній із московських клінік.

"У нас була коротка зустріч у клініці, де Віктор Янукович після операції проходить реабілітацію... Самопочуття нормальне, йде на поправку, сказав: "Спорт не покину!" - розповів Сердюк "Українській правді".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича у тюрмі називали хамом: екс-президент сів у 17 років

Сьогодні Оболонський райсуд оголошує вирок президенту-втікачу Віктору Януковичу. Докази у справі про державну зраду, пособництво у веденні агресивної війни та посягання на територіальну недоторканність України визнали достатніми. Суд встановив, що 1 березня 2014-го Янукович свідомо направив звернення до Володимира Путіна з проханням ввести збройні сили РФ, сприяючи порушенню суверенітету України та легітимації російської агресії.

Справу про державну зраду Віктора Януковича розглядають у суді з березня 2017-го. Прокурори просять для "легітимного" найвище покарання - 15 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати повідомили про стан травмованого Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі