понеділок, 12 листопада 2012 21:13

Яценюк звернувся до Тимошенко: "Юля, більше не голодуй!"

Яценюк звернувся до Тимошенко: "Юля, більше не голодуй!"
Арсеній Яценюк Фото: gazeta.ua

Під час акції опозиції біля будівлі ЦВК Арсеній Яценюк закликав екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко припинити голодування.

"Хочу звернутися до нашої соратниці, до людини, яку я дуже шаную та поважаю, до людини, яка увійшла в історію України і буде формувати майбутнє України, до людини, яка є взірцем стійкості і боротьби за право українців хазяйнувати в своїй країні. Юля, більше не голодуй! Тільки вони і хочуть, щоб ти голодувала. Ти нам потрібна сильна, жива і здорова. Перед нами ще великі звершення. Ми разом з тобою зробимо ці звершення", - сказав Яценюк.

Таакож він попросив присутніх на акції разом закликати Тимошенко припинити голодування та вимагати звільнити її.

"Свободу для Тимошенко, свободу для Луценка. Юлі — волю", - наголосив Яценюк, після чого натовп почав скандувати "Юлі — волю!".

Після цього політик зауважив, що попереду складна боротьба.

"Я знаю про те, що нас будуть розділяти. Будуть робити все, для розколу опозиційних сил. З'являться ті, хто захоче пересварити. Але ми знаємо й інше. Ми будемо разом, ми єдині", - додав Яценюк.

На акцію також прийшли колишні народні депутати Лілія Григорович, Микола Волинець, а також новообрані Андрій Парубій, Олександр Чорноволенко. Вони не були на сцені, а серед натовпу. Віталій Кличко не приїхав на мітинг, бо ще знаходиться у Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк звернувся до Тимошенко: "Юля, більше не голодуй!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

167

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі