понеділок, 04 січня 2010 14:01

Яценюк назвав умову співпраці з Ющенком

Яценюк назвав умову співпраці з Ющенком
Лідер "Фронту змін", кандидат в президенти Арсеній Яценюк не збирається знімати свою кандидатуру на користь будь-якого іншого кандидата на пост глави держави.

Про це він заявив сьогодні журналістам, коментуючи заяву президента України Віктора Ющенка, що ведуться переговори з 4 кандидатами про можливість висунення єдиної кандидатури.

"Я зніматися не збираюся (з виборчих перегонів)", - сказав він.

Яценюк наголосив, що якщо хтось з кандидатів готовий зняти свою кандидатуру на його користь, то він готовий вести про це переговори. При цьому, додав він, жодних інших переговорів про підтримку чиєїсь іншої кандидатури з ним особисто не проводилися.

3 січня президент України Ющенко заявив про завершальний етап перемовин з чотирма кандидатами в президенти на підтримку єдиного кандидата від демократичних сил на виборах 17 січня 2010 року.

"Такі контакти проводяться. Останній тиждень перед виборами буде ключовим для завершення перемовин з Юрієм Костенком, Арсенієм Яценюком, Анатолієм Гриценком, Олегом Тягнибоком", - зазначив Ющенко.

Раніше можливість таких переговорів спростували і Гриценко, і Яценюк. УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Яценюк назвав умову співпраці з Ющенком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі