неділя, 21 липня 2013 16:24

Я помолився у церкві за свого кривдника, - мер Львова

Я помолився у церкві за свого кривдника, - мер Львова
Андрій Садовий. Фото: ukr.obozrevatel.com

Постраждалий від нападу мер Львова Андрій Садовий відчуває себе добре і навіть встиг помолитися за "жертву агресії", повідомляє "Сегодня"

"У мене немає версій, хто б це міг зробити. У людини, яка вчинила напад, є адвокат, але поки він не дає жодних свідчень. Я намагався з ним поговорити, але він не відповідає на запитання і не ставить таких, хоча виглядає цілком адекватним ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На міського голову Львова двічі напали - нападник затриманий

На питання, чи змінить мер Львова свої правила і чи почне користуватися охороною, Садовий відповів: "Охороною ніколи не користувався, і замовляти я не буду, не бачу в цьому потреби, Львів завжди був і буде безпечним містом. І якщо мої дії комусь не подобаються, це означає, що я йду в правильному напрямку. Ось, якраз, я вийшов з церкви, де помолився за свого кривдника. Нехай все у нього буде добре і відступить агресія ".

Як повідомлялося в суботу, 20 липня, у центрі Львова на міського голову двічі накинувся з кулаками 32-річний безробітний, встигнувши завдати ударів в обличчя і спину

Зараз ви читаєте новину «Я помолився у церкві за свого кривдника, - мер Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі