понеділок, 24 вересня 2007 13:12

250 шахтарів пікетують Кабмін

До 23-х шахтарів, що пікетують Кабінет міністрів України, приєдналися ще 230 протестувальників із Павлограду Дніпропетровської області. Як повідомляє прес-служба Незалежної профспілки гірників України в понеділок, пікетники вимагають виконання рішення Апеляційного суду Дніпропетровської області, за яким Фонд соцстрахування від нещасних випадків зобов"язаний перерахувати страхові виплати, виходячи з номінальної, а не реальної заробітної плати.

У НПГУ також повідомили, що ухвали на користь інвалідів Апеляційний суд Донецької області не виносив.

31 серпня шахтарі-інваліди Донбасу почали піший похід із Дзержинська до Донецька на знак протесту проти систематичної недоплати страхових і регресних виплат. До 30-ти шахтарів-інвалідів із Дзержинська приєдналися 15 шахтарів-інвалідів із Горловки. Разом вони попрямували в Єнакієве, де був запланований нічліг. Подальший маршрут лежав через міста Шахтарськ, Торез, Сніжне, Зугрес, Харцизьк, Нижню Крінку. 5 вересня шахтарі-інваліди прибули до Макіївки, де до них приєдналися інваліди з Красноармійська, Дімітрова і Добропілля.

3 вересня протестуючі шахтарі-інваліди заявили, що мають намір добиватися своїх прав у столиці, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «250 шахтарів пікетують Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі