вівторок, 27 грудня 2022 22:20

Спецтема: Війна Росії проти України

2023 рік буде вирішальним – Зеленський

2023 рік буде вирішальним – Зеленський
Президент Володимир Зеленський назвав наступний рік вирішальним. Фото: president.gov.ua

Наступний рік має бути вирішальним.

Сили оборони і безпеки України готуються до 2023 року. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Це має бути вирішальний рік. Розуміємо, які ризики є зимою. Розуміємо, що маємо зробити навесні. А отже розуміємо, які результати має увесь сектор оборони і безпеки", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держсекретар США: Україну чекає сувора зима

Президент подякував українським спеціалістам і партнерам України у ремонті бойової техніки.

"Нам вдалося налагодити таку систему, щоб не лише повернути відремонтовану техніку на поле бою. Але і щоб взяти з поля бою трофейну", – заявив Зеленський.

Президент провів засідання Ставки верховного головнокомандувача.

"Тематика зрозуміла. Передусім це Бахмут, Кремінна і Донбас загалом. Можливі дії ворога на східному напрямку та наші дії", – сказав.

Президент назвав головні завдання української дипломатії на 2023 рік. Завдання потрібно реалізувати, щоб наступний рік став переможним, сказав.

У грудні лідери країн "Великої сімки" – Сполучених Штатів Америки, Японії, Німеччини, Великої Британії, Франції, Італії і Канади – заявили, що підтримуватимуть Україну і посилять економічний тиск на країну-агресорку Російську Федерацію.

Зараз ви читаєте новину «2023 рік буде вирішальним – Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі