вівторок, 12 лютого 2008 18:09

Ющенко і Путін говорили без свідків

Ющенко і Путін говорили без свідків

У вівторок зранку президент Віктор Ющенко, 53 роки, вилетів із Києва з дводенним робочим візитом до Росії. Його супроводжують секретар Ради нацбезпеки й оборони Раїса Богатирьова, перший віце-прем"єр Олександр Турчинов, міністр закордонних справ Володимир Огризко та міністр оборони Юрій Єхануров.

Спочатку Віктор Ющенко зустрічається із російським колегою — Володимиром Путіним. Спілкуються наодинці більше трьох годин.

— Росія була, є і буде нашим стратегічним партнером, і в контексті цього розуміння ми вестимемо діалог, — заявляє глава України на початку розмови.

Віктор Андрійович наголошує, що необхідно багато що обговорити — лише План дій Україна—Росія до 2009 року передбачає 26 питань у різних сферах співпраці.

Після розмови обидва президенти взяли участь в засіданні українсько-російської міждержавної комісії. Підписали згаданий План дій.

На сьогодні у Віктора Ющенка запланована зустріч із представниками української громади. Також він має оглянути Культурний центр України у Москві та покласти квіти до пам"ятника Тарасові Шевченку.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Путін говорили без свідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі