понеділок, 27 липня 2009 19:10

Тимошенко і Денісова відкрили Соціальний контактний центр

Прем"єр-міністр 48-річна Юлія Тимошенко і міністр праці та соціальної політики Людмила Денісова, 49 років, у п"ятницю відкрили Соціальний контактний центр при Міністерстві праці.

Денісова чекає Тимошенко на ґанку Мінпраці. Тримає букет білих троянд. Прем"єрка запізнюється на 20 хв. Міністр вручає троянди, цілуються. Тимошенко передає квіти охоронцеві, той - водієві.

У колл-центрі Денісова розповідає прем"єру, як працюватиме телефонна лінія. Дзвонити за номером 8(800) 507 30 90 можна з восьмої ранку до 21.00 щоденно, крім неділі. Оператори прийматимуть запитання й передаватимуть їх відповідному відомству.

- Як контролюватимуть, чи вирішене питання? - запитує Тимошенко.

- Призначається контрольний срок...термін, - відказує Денісова. - Визначається особа, відповідальна за питання. Вона інформує нас, як йде справа. А ми передзвонюємо людині й розказуємо про результат.

Доки міністр говорить, робітники колл-центру приймають дзвінки. Звертається вагітна жінка-перукар. Оператор записує, що їй "не дозволяють працювати за скороченим графіком".

- Ми консультацій не даємо. Передамо вашу проблему далі. Передзвоніть нам десь за 13 днів і дізнайтеся, у якому стані питання, - відповідає дівчина-оператор.

Потім звертається до колеги:

- Що це Денісова каже, що ми передзвонювати повинні?

- Нет, конечно, пусть сами звонят! - обурюється та.

Юлія Тимошенко одягає навушники з мікрофоном, приймає дзвінок. Вмикають конференц-зв"язок.

- Ви подзвонили на гарячу лінію. Я вас уважно слухаю. Яка у вас проблема? - говорить прем"єр.

Чоловік із Сімферополя українською розказує, що люди заплатили компанії-постачальнику за 30 машин "міцубісі", але не отримали їх. Правоохоронці не відкривають кримінальну справу. Мовляв, немає складу злочину.

- Дамо доручення Міністерству внутрішніх справ, щоб вивчили питання, - каже у слухавку Тимошенко. - Якщо потрібно, то порушать кримінальну справу. Зараз передам трубочку оператору. Запишуть усі ваші дані, телефон та електрону пошту, щоб ми могли оперативно зв"язатись.

- Юлія Володимирівна, дякую вам, ви для нас остання інстанція, - чоловік впізнає по голосу прем"єрку. Тимошенко і присутні сміються.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко і Денісова відкрили Соціальний контактний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі