пʼятниця, 17 червня 2016 05:10

Путін вимагає виборів на Донбасі

Путін вимагає виборів на Донбасі

— Звільнення українських політв'язнів дає Москві козир у переговорах із Заходом. Путін вимагатиме помилування бойовиків та виборів на Донбасі, — каже експерт із міжнародних відносин 40-річний Олександр Хара.

— Ціль Росії — взяти під контроль Київ, — ­продовжує. — Робитиме це за допомогою Мінських угод. Це й інтеграція так званих ДНР і ЛНР в Україну, й амністія бойовиків. Кремль хоче, щоб убивці залишилися в Україні й дестабілізували ситуацію. Також Росії потрібні зміни в нашій Конституції, щоб без українського контролю провести вибори на Донбасі. Найближчим часом це спробують зробити.

Світ — не альтруїсти. У всіх є власні інтереси. Європейці хочуть і далі торгувати з Росією. Американські дипломати кажуть, що до кінця року маємо виконати Мінські домовленості. А США слід вирішувати сирійське, іранське та північнокорейське питання. До того ж Україна не проводить реформ, не зміцнює обороноздатності. А президент каже — альтернативи Мінську немає. От усі й погоджуються.

Зараз ви читаєте новину «Путін вимагає виборів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі