вівторок, 30 жовтня 2012 00:15

"Опозиція не показала альтернативи для Сходу країни"

 

Олександр ПАЛІЙ, 38 років, політолог:

— Кампанія "Батьківщини" була невиразна й млява. Партії не вдалося мобілізувати прихильників, запалити їх. Зі слабким складом мажоритарних кандидатів опозиція виграла лише там, де не могла не виграти.

Лідери "Батьківщини" побоялися висуватися в мажоритарних округах. Це — велика помилка. Внаслідок цього "Батьківщина" програла мажоритарку. А ще більша помилка, що партія навіть не провела нарад по регіонах із висунення своїх представників, не залучила перспективних кандидатів. Тож маємо ситуацію, коли "Батьківщина" набирає в окрузі 30 відсотків, а її кандидат — менше 10. Приміром, повністю програли Київську область. Це свідчить про безглуздість кадрової політики партії.

Опозиція не показала альтернативи для Сходу країни, не прорвала там інформаційної блокади. Тому не змогла перейти на електоральне поле Партії регіонів. Це — ознака непрофесійності. Якби вони якісно працювали, давно вигравали б вибори і в Луганську.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиція не показала альтернативи для Сходу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі