середа, 12 жовтня 2011 06:00

Оголошення вироку екс-прем'єру до суспільного збурення не призведе

 

Більшість громадян переконані, що в країні не працюють інститути демократії, вважає директор Інституту публічної політики Віктор Чумак, 50 років:

— Із тих, що вважають суд над Тимошенко справедливим, половина впевнені, що будь-якого українського політика можна саджати. Адже в нас політична діяльність, на відміну від європейських країн, або пов'язана з власним бізнесом, або обслуговує чийсь. На переслідування опозиції жваво реагують хіба що в інтернеті чи на телебаченні. Масових виступів немає. Попри високий відсоток співчуваючих Юлії Тимошенко, оголошення вироку екс-прем'єру до суспільного збурення не призведе.

Центральний і західний регіони — це зони "постпомаранчевого" електорату. Тому там більше обурюються справою Тимошенко. А в регіонах впливу Партії регіонів її все одно вважають крадійкою. На заході демократизація завжди відбувалася швидшими темпами. А тепер і Центральна Україна стає на демократичні позиції.

Зараз ви читаєте новину «Оголошення вироку екс-прем'єру до суспільного збурення не призведе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі