середа, 22 червня 2011 07:15

Луценко хоче бачити адвокатом генерала Москаля

Чергове засідання суду в справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка пройшло у вівторок.

— Ваша честь, на попередньому засіданні ви відмовили щодо мого клопотання про залучення до захисту народного депутата Геннадія Москаля, — одразу звернувся до суду 46-річний Луценко. — Ви відмовили мені під приводом того, що Москаль нібито буде викликатися по справі як свідок. Ось список свідків, — піднімає паку паперів Юрій Віталійович. — Москаля тут немає. Ви знову збрехали.

Судді мовчки вислухали звинувачення Луценка.

Захист просить перенести засідання, бо нема адвоката Сергія Тарасенка — одного зі звинувачених у справі. Після 40-хвилинної наради судді переносять засідання на 30 червня.

— Ми знову подамо клопотання про залучення Москаля до захисту, — каже журналістам депутат-"нунсівець" Юрій Гримчак, 45 років. — Москаль — генерал-лейтенант, був заступником міністра внутрішніх справ. Гострий на язик, уміє правильно розставити акценти — він буде захищати з професійної точки. Він захищав мене під час справи з димовими шашками в парламенті.

Коли суддя Сергій Вовк йде коридором, до нього звертається чоловік із групи підтримки Луценка:

— Дай Бог здоров'ячка — щоб суд у нас був найсправедливіший у світі!.

Зараз ви читаєте новину «Луценко хоче бачити адвокатом генерала Москаля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі