вівторок, 26 липня 2016 05:00

"Діамантовому" прокурору повернули частину майна

Апеляційний суд Києва зняв арешт із земельних ділянок "діамантового" прокурора Олександра Корнійця. Цього вимагала його дружина Світлана.

— Вона стверджує, що 2013 року уклала з чоловіком шлюбний контракт. За ним все майно прокурора та земельні ділянки належать їй. У своїй декларації вказати це забула, — каже колишній заступник генпрокурора Віталій Касько. — Якби провину Корнійця довели, майно конфіскували б.

— Ці земельні ділянки по 16 і 8 соток придбані нами у шлюбі, а не отримані. Одна розташована в межах міста, інша — в Київській області. І це майно вказане в декларації моєї дружини, — стверджує Олександр Корнієць.

Прокурора затримали торік 6 липня разом зі слідчим Генеральної прокуратури Володимиром Шапакіним. Їх звинувачують у вимаганні $200 тис. хабара за непритягнення до відповідальності добувачів піску під Києвом. У чоловіків вилучили $500 тис., коштовності, цінні папери, зброю та 35 пакетів із діамантами.

Світлана Корнієць продовжує працювати в прокуратурі Київської області.

Зараз ви читаєте новину «"Діамантовому" прокурору повернули частину майна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі