неділя, 18 березня 2007 16:20

Чорновіл підозрює Балогу в роботі на БЮТ

"Сьогодні ідея дострокових виборів не вигідна нікому, в тому числі персонально Юлії Тимошенко", — каже минулої п"ятниці народний депутат від Партії регіонів Тарас Чорновіл, 42 роки. У прес-клубі "Українського форуму" проходив круглий стіл під назвою "Від холодної до гарячої політичної війни: хроніка політичного протистояння".

Водночас нардеп вважає, що саме публічна позиція Тимошенко щодо дострокових виборів розколює досягнуті Ющенком, Януковичем і Морозом домовленості.

— Спрацював фактор розколу і через Балогу, — поправляє піджак Чорновіл. — Я переконаний, що Балога сьогодні працює не на президента, а на Тимошенко.

53-річний "нашоукраїнець" Анатолій Матвієнко уважно слухає Чорновола. Зрідка всміхається. Потім каже:

— Нині розкол у країні, бо медовий місяць після Універсалу національної єдності Ющенко і Янукович провели в розлуці замість пошуку компромісів.

Чорновіл бере зі столу цукерку. Їсть її, потім щось малює.

Колишній нардеп Михайло Сирота, 50 років, говорить, що вірогідність дострокових виборів висока і вони приведуть до двопартійної системи.

— Влада зосередиться в руках БЮТу та Партії регіонів, — каже. Потім наголошує на нестабільності усередині цих політичних сил. — Зараз у Партії регіонів величезні внутрішні протиріччя між Януковичем, групою Азарова та групою Ахметова—Клюєва. Партія тримається саме через досить велику зовнішню загрозу. Те саме — щодо Юлії Володимирівни. Члени БЮТу заявляють, що їхня партія могутня. А що буде з партією, якщо Тимошенко передумає її очолювати?

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл підозрює Балогу в роботі на БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі