четвер, 19 червня 2008 19:25

"Бютівка" Томашевська розважалася зі стриптизером (ФОТО)

Автор: фото з сайту kpk.org.ua
  Виконуюча обов’язки начальника Одеського обласного контрольно-ревізійного управління Лілія Томашевська запевняє, що їй важко сказати, чи це вона на фотографії. Мовляв, усе надто розпливчасте
Виконуюча обов’язки начальника Одеського обласного контрольно-ревізійного управління Лілія Томашевська запевняє, що їй важко сказати, чи це вона на фотографії. Мовляв, усе надто розпливчасте

Навесні "бютівку" Лілію Томашевську, 31 рік, призначили виконувачем обов"язків начальника Одеського обласного контрольно-ревізійного управління. За кілька днів вона відзначила цю подію у стрип-барі. Нещодавно на офіційному інтернет-сайті Одеси з"явилося кілька знімків.

На них Томашевська танцює зі стриптизером. Вона одягнена в коротку шкіряну спідницю, прозору сіру кофту та чорні замшеві чобітки. Він перевдягнений в американського поліцейського — у чорному картузі, темних штанях та сорочці. На ремені висять кийок і пістолет. Чоловік у темних окулярах і шкіряних рукавицях.

На фото добре видно, як під час танцю Томашевська стягує з нього штани. Стриптизер залишається у трусах-стрінгах кольорів американського прапора, картузі та черевиках. На правій руці "бютівки" звисають наручники. Вона усміхається й танцює з чоловіком. Під стінкою на підлозі стоять п"ять порожніх пляшок з-під пива. За всім цим спостерігають кілька хлопців та дівчат.

— Мені важко сказати, чи це я на фотографіях, бо вони розпливчасті, — каже "ГПУ" Лілія Томашевська. — Режим роботи не дозволяє мені ходити кудись і щось святкувати. Призначення виконувачем обов"язків начальника КРУ — це не привід для святкування. Якби мене призначили вже начальником, тоді можна було б.

Якби мене призначили начальником, тоді можна було б і посвяткувати

"Бютівка" називає оприлюднення світлин провокацією ворогів. Додає, що буде в суді доводити право на приватне життя. Проти кого судитиметься, не говорить.

— Торік у грудні мене вже намагалися шантажувати таким самим способом, щоб не допустити мого призначення, — згадує Томашевська.

Як держслужбовець вона може отримати за таку поведінку дисциплінарне стягнення. У статті 14 "Закону про державну службу" зазначено, що це покарання можуть накласти "за вчинок, який порочить його як державного службовця або дискредитує державний орган, в якому він працює". Іще можуть застосувати заходи дисциплінарного впливу — попередження про неповну службову відповідність чи затримання на рік присвоєння чергового рангу або призначення на вищу посаду.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівка" Томашевська розважалася зі стриптизером (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі